Tekenlessen

Er dwarrelen allemaal stofjes door de lucht, het zijn net sterretjes. Otto wil de stofjes vangen met zijn sokken, dus gaat hij liggen op de trampoline met zijn beentjes in de lucht. “Kijk, wat een lange benen heb ik, maar hoe kom ik nu bij die stofjes die daar helemaal boven in de hemel zweven?” Ik zeg dat hij met iedere centimeter die hij groeit steeds dichter bij zal komen. “Ik word niet zo groot als papa, want die is altijd vlugger beneden ’s ochtends. Ik moet mij altijd eerst aankleden en dat kan ik niet alleen. Maar als ik zelf papa ben, dan ben ik pas echt groot. Ik denk dat ik de stofjes dan wel kan vangen.” Otto, 4 jaar. 

Sinds januari 2017 geef ik teken- en schrijfles aan kinderen. Vanaf september 2017 heten wij de Kleine Academie. Samen met Maartje Lammers, Pijke Ireli, Lieke van Wijck en Orselle Wijma bieden we creatieve lessen aan gericht op de verbeelding van de fantasie van het kind.

Ik leer kinderen verhalen te zoeken en vinden in de wereld om hen heen. De lessen zijn heel vrij en geven kinderen de ruimte zich te ontwikkelen tot kleine kunstenaars.

Vanaf september 2017 geef ik teken- en schrijfles op woensdagmiddag van 13:00 tot 14:30 en van 15:00 tot 16:30. Op vrijdag geef ik tekenles van 13:30 tot 15:00 en van 15:30 tot 17:00.

Tien lessen kosten €165. Een losse les kost €17,50.

Meld je aan via onderdehazelboom@gmail.com.

Website: http://www.dekleineacademie.com

Rekeningnummer: Jill March NL08INGB0002907160

Inschrijven online tekenlessen

De tekenlessen die ik geef bij de Kleine Academie komen nu ook naar jou toe aan huis! Schrijf je in voor de online tekenlessen voor kinderen van 4 t/m 12. Kosten: 4 lessen voor €60. Daarvoor krijgen jullie kinderen:

-4 videos waarin ik een opdracht geef en zelf ook mee teken, één per week

-2 keer een verrassingspakketje met materialen dat kan worden opgehaald in het portiek van de Kleine Academie 

-Feedback op iedere gemaakte opdracht